Cursos de Ball per Nins

Res millor per dominar el ball que començar des de nen!

Tenim classes especialment pensades per als més petits.

Altres

Baby Dance (3 a 5 anys)

Aquest curs està dirigit a nens de 3 a 5 anys, aprendran els seus primers moviments ballant la música més actual del moment.

Ball Esportiu

Ball Esportiu Territorial

Inicia’t en el món de la competició de ball esportiu i aprèn a ballar balls com el vals anglès, tango, vals vienès, slow fox, quickstep, samba, chachacha, rumba, pasdoble i jive. Si tens més de 8 anys i vols aprendre i competir aquest és el teu curs.

Ball Juvenil

Pensat per als més petits d’entre 5 i 8 anys. En aquest curs aprendran els seus primers passos de ball i coreografies adaptades per poder iniciar-se en el món del ball esportiu.

40€/mes
Ball Juvenil

Dansa Coreogràfica

La dansa coreogràfica és una especialitat esportiva que es desenvolupa en grup i que combina elements dels balls standard i dels balls llatins.

Single Llati i Standard

El Single Standard i Llatí és una especialitat de Ball Esportiu basada en els Balls Standard i Llatins que et permet ballar, competir, aprendre i millorar tècnicament de forma individual.

Baby dance

Per a nens i nenes de 3 a 5 anys.

30€/mes
Baby dance

Hip hop

Baby Hip Hop (4 a 7 anys)

Classes de ball Hip hop per a nens i nenes de 4 a 7 anys per començar a introduir-se en el magnífic món de la dansa

Hip Hop (White Shadows)

Aprendre ball modern és molt bo per als nens, amb aquest curs van a gaudir del ball amb magnífiques coreografies adaptades al seu nivell i edat.

Hip hop +10

Curs dirigit a nens a partir dels 10 anys. Perquè puguin desenvolupar i gaudir de les habilitats i coneixements que l’Hip Hop pot aportar-los. Què és el HIP HOP? És una combinació de balls urbans (funky, hip-hop, gym-jazz) que van néixer durant els anys 70 als Estats Units. La dansa moderna desenvolupa coordinació, lateralitat i […]

40€/mes
Hip hop +10

Horari

Partners