Salsa y Bachata Estil Noies

Horari

30€/mes
Contacta'ns!

Ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t al ritme de la Salsa i Bachata.

Ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t al ritme de la Salsa i Bachata. A les nostres classes t’ensenyarem a moure els braços, el teu cos i millorar técnicament amb coreografies de cada estil, i t’ho passaràs d’allò més bé.

Altres Cursos Per a Tu

Bachata 0

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que es vulguin iniciar amb la Bachata des de 0. Tingues o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar a ballar Bachata. Aquest curs és ideal per a parelles o persones que volen iniciar-se amb la Bachata. Sempre hem identificat la batxata com […]

35€/mes
Bachata 0

Bachata Inici-Mig

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que tinguin nocions de Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per seguir ballant Bachata.

Salsa Nivell Inici

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que vulguin iniciar-se al món de la salsa, aprendre els passos bàsics, el ritme i figures que aniran augmentant la dificultat a mesura que vagi avançant el curs.

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?