Dansa del Ventre

Horari

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
19:30-20:00 D. Ventre
20:00-20:30
35€/mes
Contacta'ns!

Classes de Dansa del Ventre a Palma de Mallorca, un ball sensual i que aprendràs a controlar el moviment del teu cos.

La Dansa del ventre, o correctament anomenada Dansa Oriental, és l’evolució escènica de diverses danses antigues tradicionals d’Orient Mitjà, juntament amb altres del Nord d’Àfrica i Grècia, la diversitat d’elements com la música, ritmes, estil i vestuari depèn del país o la regió.

La dansa del ventre és un ball que, a més de resultar divertit, aporta beneficis per a la dona tant físics com psicològics.

Ballar dansa del ventre augmenta l’autoestima, millora la flexibilitat i tonifica la musculatura del sòl pèlvic.

Beneficis

Alguns beneficis que pot obtenir en si comença a ballar Dansa del Ventre són:

1. El ventre esdevé una part fonamental del cos. Els moviments de la dansa del ventre treballen la musculatura i la flexibilitat de tot el cos, però especialment la zona abdominal, lumbar i pèlvica.

2. Ajuda a corregir la postura corporal.

3. Afavoreix la digestió, redueix els dolors menstruals i combat el restrenyiment.

4. ¡aprimar! La dansa del ventre ajuda a cremar al voltant de 300 calories per hora i afavoreix el moviment de les articulacions, de manera que també contribueix a prevenir l’artrosi

5. Millora l’autoestima. La dansa del ventre ajuda a “connectar amb tu mateixa, acceptar el teu cos tal com és i t’oblides dels complexos o d’allò del que et sents menys orgullosa, com ara els mitxelins”.

6. Està indicada per tractar certes disfuncions sexuals que poden tenir relació amb el sòl pèlvic, com la falta de libido; a més d’ajudar a complementar el tractament de situacions de disparèunia (dolor durant les relacions sexuals), vaginisme (impossibilitat de penetració) i anorgàsmia (absència d’orgasme). També contribueix a evitar els símptomes de la menopausa.

7. Augmenta la sensualitat i et fa més feliç. Practicar dansa del ventre ensenya, segons explica Del Castillo, a alliberar una energia especial poderosa, carregada de sensualitat, naturalitat i feminitat. I si a això sumem que, en fer exercici, s’alliberen endorfines, és habitual que la seva pràctica generi sensació de benestar.

 

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?