Ballar en Parella

A la nostra escola de ball trobaràs diferents cursos per aprendre a ballar en parella, ja sigui balls de saló (Blues, Merengue, chachachá, Vals, Rumba, Tango …) o cursos més específics com a salsa o bachata. Tu tries, si véns a ballar amb la teva parella, amb un/a amic o amiga  o si vols aprendre a ballar en parella però no tens, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.

Ballar en parella tens uns beneficis espectaculars, que són …

Beneficis del Ball

El ball en parella proporciona a les persones que el practiquen un benefici en l’aspecte físic, psíquic i social.

Físicament el ball és un dels exercicis més complets que podem realitzar. Mentre ballem realitzem un excel·lent exercici cardio-respiratori i a més es milloren els reflexos, l’agilitat, la coordinació i la flexibilitat. No tots els balls influeixen en la mateixa proporció en aquests aspectes, perquè és diferent aprendre a ballar un ball d’una velocitat lenta o al cotrari que sigui un ball amb un ritme ràpid.

Mentalment ballar ens ajuda a eliminar l’estrès i fomenti la confiança en un mateix, també produeix alegria, vitalitat i ganes de gaudir. Ballar ajuda a desarrolar la comunicació no verbal i aquesta comunicació la vam realitzar a través del cos i els moviments que realitzem mentre ballem.

Els balls en parella que podem compartir no només amb la nostra si la tenim, sinó també amb amics i persona estimades. Vam realitzar una activitat d’oci en companyia que ens ajuda a conservar i fomentar les nostres amistats ia conèixer gent nova.

Amb tots aquests beneficis, no esperis més i busca el curs que s’adapta millor al que vols i a Ballar!

Ritmes Llatins

Bachata Inici-Mig

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que tinguin nocions de Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per seguir ballant Bachata.

Salsa Nivell Inici

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que vulguin iniciar-se al món de la salsa, aprendre els passos bàsics, el ritme i figures que aniran augmentant la dificultat a mesura que vagi avançant el curs.

Bachata Inici

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que vulguin iniciar-se amb la Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar ballar Bachata.

35€/mes
Bachata Inici

Salsa Intermig

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que ja hagin ballat salsa i vulguin seguir avançant i millorant el seu nivell.

Salsa_clases

Salsa Nivell 0

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que vulguin iniciar-se al món de la salsa des de 0, aprendre els passos bàsics, el ritme i figures que aniran augmentant la dificultat a mesura que vagi avançant el curs. Si mai no has ballat salsa i vols començar des del principi aquest és el teu curs.

Bachata 0

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que es vulguin iniciar amb la Bachata des de 0. Tingues o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar a ballar Bachata. Aquest curs és ideal per a parelles o persones que volen iniciar-se amb la Bachata. Sempre hem identificat la batxata com […]

35€/mes
Bachata 0

Ball Social

Balls de Saló (Nivell Intermig)

Curs de Balls de Saló a Palma de Mallorca

lindy_hop

Lindy Hop Iniciació

Vine a aprendre a ballar Lindy Hop a la nostra escola a Palma gaudint de la millor música swing de tots els temps.

Ball Esportiu

Tècnica Standard (CBA)

Classes de tècnica per a ballarins de competició a partir de la categoria C

Tècnica de Balls Llatins

Classes de tècnica per a ballarins de competició a partir de la categoria C

Horari

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
19:30-20:00 Salsa 0 Balls de Saló (Nivell Intermig) Llati Standard
20:00-20:30
20:30-21:00 Bachata 0 Salsa M. Bachata
21:00-21:30
21:30-22:00 Bachata Mig
22:00-22:30

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?