Wedding Dance Centre Ball Mallorca

A causa de l’augment de la popularitat i, en conseqüència, de la demanda per part dels nuvis de assessorés per al seu primer ball com a marit i dona, neix Wedding Dance Centre Ball Mallorca a càrrec dels ballarins i coreògrafs Jordi Fàbrega i Maria Pomar. Amb més de 10 anys d’experiència com a coreògrafs en diferents àmbits entre ells el programa Mira qui balla de televisió espanyola, coreografies per ball esportiu, coreografies per flashmob i per a grups i especialitzant durant els darrers 5 anys en coreografies per al ball nupcial i per a grups .

En aquests últims anys, la importància del primer ball dels nuvis ha anat prenent més protagonisme. Els nuvis busquen l’originalitat i l’efecte sorpresa per al moment més esperat pels convidats. És per això que des del nostre equip de coreògrafs busquem personalitzar i assessorar cada parella per poder adaptar-nos al seu estil i aconseguir la coreografia que més s’adapti a cada un d’ells sent meticulosos i extremadament detallistes en el muntatge i el perfeccionament del mateix.

És el vostre moment, el primer com a marit i dona. La vostra tasca és gaudir, la nostra és ajudar-vos a fer-ho possible.

Serveis

Volem ajudar-te, assessorar-te i acompanyar-te en aquest meravellós procés, crear el teu ball de somni.

La nostra part en aquest projecte ple d’il·lusió que esteu creant per al dia més important de les vostres vides és donar-vos les armes perquè els vostres somnis siguin una realitat.

A Wedding dance Centre Ball Mallorca tenim diferents tipus de serveis per adaptar-nos a les vostres necessitats i exigències

.

 

Ball Nupcial

Nuvis y pares

Balls en Família

Coreografies Grupals

Ballarins Professionals

 

Despedides de Soltera

 

Horari

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?