Vacances Ballant

Fa mal temps? Vols activar després d’un llarg i relaxat dia de platja? Estas d’vacances però tens molt temps lliure? Tenim la millor solució per a tu. Diferents estils de ball, aprenentatge i diversió. Vine a moure’t al ritme que més t’agradi amb nosaltres i emporta’t un record inoblidable de les teves vacances. Et proposem classes particulars en horari a convenir entre tu i el professor perquè s’adaptin a tu planing de vacances. Tot pensat perquè passis una bona estona i gaudir aprenent o perfeccionant els ritmes que més t’agradin.

Sou un grup d’amics o familiars que heu vingut a gaudir d’unes merescudes vacances? També tenim una proposta per vosaltres. Podem oferir-classes de grup dels ritmes que més us agradin.

Si tens programades unes vacances a Mallorca som el complement que necessites. A més ens trobaràs al centre de Palma, així que no tens excusa per passar-te després d’una bona classe de ball a veure la nostra meravellosa catedral o provar un dels deliciosos gelats amb ensaïmada de can Joan de s’Aigo.

Però tranquils perquè si en la vostra atapeïda agenda de vacances no teniu temps o mitjà de transport per desplaçar-vos al nostre centre, el nostre professorat també pot desplaçar on vosaltres necessiteu, a la finca que estigueu residint o fins al iot. Deixeu volar la vostra imaginació i nosaltres posarem tots els mitjans per poder fer-ho possible i que gaudiu d’unes vacances inoblidables.

T’animes?

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?