Pro – Am, Balla amb un profesional

Una de les millors coses de ballar és que realment ho és per a totes les edats i tots els nivells. Si no saps que és el Pro-Am us la expliquem a continuació.

Què és Pro-Am?

Pro-Am és el combo d’una parella de ball professional (Pro) i amateur (Am). A diferència de les competicions de ball regulars, en aquest cas la meitat de la parella és un professional que ensenya, entrena i col·labora amb la meitat amateur.
Hi ha algunes grans avantatges de tenir una parella professional i també és molt divertit. En molts països, el ball Pro-Am és molt més popular que les competicions regulars. Això es deu a la constància que la meitat amateur rep del professional. Com a aficionat, els teus objectius són completament individuals i l’entrenament personalitzat t’ajuda a millorar i a gaudir del ball.
Les classes privades són essencials per a Pro-Am, ja que el temps amb la teva ballarí / a professional és clau per a la seva millora i augmenta la seva capacitat per participar en més esdeveniments.

Preguntes Freqüents

¿Per qui?

Va dirigit a persones que vulguin començar a ballar i participar en competicions o esdeveniments on exhibir-se juntament amb un professional.

Les competicions en gran part Pro-Am són per a ballarins principiants o per a aquells que busquen participar en competicions per primera vegada.

¿Obligatòriament he de competir?

No, el ritme el tries tu mateix, si desitges competir o preparar-te per fer un xou o només per mantenir-te físicament mentre segueixes millorant el teu nivell de ball.

Què puc aconseguir?

Pro-Am és una excel·lent manera de superar el teu nivell d’habilitat de ball i també et brinda una experiència de ball diferent. Tenir un professional com la seva parella ajuda a mantenir la seva disciplina i ajuda a controlar els seus nervis. A més, pel fet que el ball de competició està tan orientat als objectius, la velocitat amb la qual aprens augmenta dramàticament amb la direcció constant d’un company professional.

Què balls inclou?

En Pro-Am es ballen les dues modalitats de ball, standard i llatí, pots triar una de les dues o totes dues.

Horari

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?