Ofertes

Aquí trobaràs totes les promocions que tenim disponibles en cada moment, no busques excusas i apunta’t a ballar.

2 × 1 SAN VALENTIN


Aprofita aquesta oferta per als nostres cursos en parella, el regal perfecte per a tu pare en Sant Valentí. 2 x 1 en la primera mensualitat.

Bailar és una activitat que a tot el món li encanta realitzar i sobretot si és en parella, ballar juntament amb la persona per la qual ens trobem en brut i enamorats és una experiència molt encantadora

A més de divertir-te i divertir-te a ballar amb tu estimat, existeixen diversos beneficis per a la teva relació que porta aquest moment tan entretingut i plaent.

Genera una gran connexió

Quan ballem amb la nostra parella, s’arriba a una connexió diferent i important que va augmentant. Quan compartim sentiments l’un per l’altre es reflecteix físicament al coordinar tots els moviments.

Incrementa l’atracció

Els moviments al ritme de la música i la proximitat dels cossos provocaran una atracció més profunda i intensa per la nostra parella. El ball pot ser una gran arma de seducció, perquè els ritmes musicals i l’expressió corporal desperten l’atractiu sexual.

Se ejercitan juntes

Estaran coordinant i movent tot el cos, que representa una excel·lent forma d’exercir-nos. Sentirán un enorme benestar perquè a més de distreure i calmar les calories, produint hormones que els faran d’energia i vitalitat. Es calcula que en mig hora de ball es pot calmar entre 200 i 400 calories.

Genera major coordinació i flexibilitat

Quan ballem, cal mantenir l’equilibri en moltes posicions diferents. Això ajuda a consolidar els músculs, millorar la coordinació i els reflexos. A més, la flexibilitat, força i resistència que es adquireixen amb el ball ajuden a mantenir el cos lliure de lesions.

Són més feliços

A causa de l’augment d’endorfines causades pel ball, serem persones més feliços, eliminant l’estrès, les tensions i ens oblidem de les preocupacions que tenim ocasionades pel treball o la universitat.

 

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?