Baby dance

Horari

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
16:30-17:00 Baby Dance
17:00-17:30
35€/mes
Contacta'ns!

Per a nens i nenes de 3 a 5 anys.

Aquest curs està dirigit a nens de 3 a 5 anys d’edat, aprendran els seus primers moviments ballant la música més actual del moment.

Els beneficis del ball en els nens són molt valuosos per al seu desenvolupament físic, mental i emocional. Quan els petits aprenen a ballar, desenvolupen les seves capacitats intel·lectuals i socials. Conreen la seva creativitat i enforteixen la seva autoestima. El ball porta beneficis que duren tota la vida, com els següents.

Millora la teva condició física

El ball ofereix tots els beneficis per a la salut física que qualsevol tipus d’exercici.

Els nens que ballen amb regularitat generalment creixen en condicions físiques òptimes perquè aprenen a tenir una vida activa.

La dansa augmenta la flexibilitat, la força i la resistència física en els nens. Els ajuda a millorar la postura, la circulació i l’equilibri, i a desenvolupar una bona coordinació. Una pràctica de ball regular també els ajuda a tenir una bona salut cardiovascular.

Ajuda a desenvolupar habilitats socials

Alguns dels millors beneficis del ball en els nens són les habilitats socials que adquireixen en les classes de ball. A les classes de ball els nens aprenen a cooperar i treballar en equip. Aprenen a desenvolupar relacions amb altres nens de la mateixa edat.

Un ambient de ball creatiu on es fomenta el respecte i l’acceptació d’altres persones també pot ajudar els nens a millorar les seves habilitats socials. Els ajuda a desenvolupar estima i sensibilitat cap a altres persones, tot i que són diferents d’ells.

Millora les teves habilitats acadèmiques

La dansa, com la música i altres arts, proporciona molts beneficis per al desenvolupament mental i intel·lectual dels nens. Segons diversos estudis, els nens que prenen classes de ball tendeixen a ser més reeixits acadèmicament que els nens que no prenen classes de ball.

De fet, alguns experts en el camp de l’educació s’han adonat que els nens que tenen experiència en dansa tendeixen a obtenir millors resultats en les proves escolars i en els concursos de matemàtiques i ciències.

La dansa ajuda als nens a desenvolupar habilitats clau per tenir èxit en l’acadèmic. Els ajuda a desenvolupar la seva capacitat de concentració i disciplina, i a despertar la seva creativitat.

Enforteix la teva autoestima

Un benefici de ballar en els nens que no ha de passar desapercebut és l’augment de l’autoestima. Ballar els dóna als nens l’oportunitat d’expressar-se i compartir la seva creativitat amb altres persones. Les classes de ball per a nens que promouen el respecte i l’acceptació de tots els tipus de cos ajuden als nens a desenvolupar una imatge corporal positiva. A través de la dansa, els nens poden descobrir les seves qualitats distintives i sentir el seu valor.

Desenvolupa la teva creativitat i talent

Òbviament, les classes de ball per a nens ajuden a desenvolupar el talent per ballar. Aquesta experiència els permet als nens despertar la seva creativitat i talents per a altres arts i disciplines.

Quan els nens aprenen a ballar des de molt jove, desenvolupen un profund nivell de confiança en si mateixos en la seva capacitat creativa.

Aquesta confiança en si mateixos els permet desenvolupar qualsevol talent innat que tinguin per ballar, altres arts i altres disciplines.

Si estàs interessat / da en inscriure’t a algun dels nostres cursos, no ho dubtis més. A continuació t’expliquem com fer-ho.

Com inscriure’s

  1. Pots passar a saludar-nos en el nostre horari d’atenció al públic i fer la inscripció directament amb nosaltres.
  2. Si no pots passar-te, no et preocupis pots contactar amb nosaltres per email o omplir el nostre formulari de contacte i us respondrem el més aviat possible.
  3. Registra’t online des del següent Link.

Altres Cursos Per a Tu

Ball Esportiu Territorial

Inicia’t en el món de la competició de ball esportiu i aprèn a ballar balls com el vals anglès, tango, vals vienès, slow fox, quickstep, samba, chachacha, rumba, pasdoble i jive. Si tens més de 8 anys i vols aprendre i competir aquest és el teu curs.

Ball Juvenil

Pensat per als més petits d’entre 5 i 8 anys. En aquest curs aprendran els seus primers passos de ball i coreografies adaptades per poder iniciar-se en el món del ball esportiu.

50€/mes
Ball Juvenil

Dansa Coreogràfica

La dansa coreogràfica és una especialitat esportiva que es desenvolupa en grup i que combina elements dels balls standard i dels balls llatins.

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?