Salsa y Bachata per a dones

Horari

35€/mes
Contacta'ns!

Si ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t a el ritme de la Salsa i Bachata. A les nostres classes t’ensenyarem a moure els braços, moure el teu cos i millorar la teva tècnica amb coreografies de cada estil, i t’ho passaràs d’allò […]

Si ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t a el ritme de la Salsa i Bachata. A les nostres classes t’ensenyarem a moure els braços, moure el teu cos i millorar la teva tècnica amb coreografies de cada estil, i t’ho passaràs d’allò més bé.

Altres Cursos Per a Tu

Salsa y Bachata Estil Noies

Ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t al ritme de la Salsa i Bachata.

Bachata Inici

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que vulguin iniciar-se amb la Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar ballar Bachata.

35€/mes
Bachata Inici

Salsa Intermig

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que ja hagin ballat salsa i vulguin seguir avançant i millorant el seu nivell.

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?