Tècnica de Balls Llatins

Horari

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
19:30-20:00 Llati
20:00-20:30

Classes de tècnica per a ballarins de competició a partir de la categoria C

Les nostres classes de tècnica de ball llati estan dirigides als ballarins / es que pertanyin a la categoria C en endavant. Tots els nostres grups estan dividits per edats i categoria de ball de manera que el contingut de la classe sigui més personalitzat i en conseqüència més eficaç.

A les nostres classes treballem els conceptes bàsics generals de tots els balls llatins millorant així la base dels nostres ballarins i formant-los per poder aconseguir els seus objectius.

Altres Cursos Per a Tu

Ball Esportiu Territorial

Inicia’t en el món de la competició de ball esportiu i aprèn a ballar balls com el vals anglès, tango, vals vienès, slow fox, quickstep, samba, chachacha, rumba, pasdoble i jive. Si tens més de 8 anys i vols aprendre i competir aquest és el teu curs.

Ball Juvenil

Pensat per als més petits d’entre 5 i 8 anys. En aquest curs aprendran els seus primers passos de ball i coreografies adaptades per poder iniciar-se en el món del ball esportiu.

50€/mes
Ball Juvenil

Dansa Coreogràfica

La dansa coreogràfica és una especialitat esportiva que es desenvolupa en grup i que combina elements dels balls standard i dels balls llatins.

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?