Salsa Nivell Inici

Horari

30€/mes
Contacta'ns!

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que vulguin iniciar-se al món de la salsa, aprendre els passos bàsics, el ritme i figures que aniran augmentant la dificultat a mesura que vagi avançant el curs.

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que vulguin iniciar-se al món de la salsa, aprendre els passos bàsics, el ritme i figures que aniran augmentant la dificultat a mesura que vagi avançant el curs.

 

Beneficis de la Salsa

Els beneficis de ballar salsa són molts, potser el principal és que, immediatament, et instal·la un somriure a la cara i t’oblides dels teus problemes durant la classe …

 

Si no ens creus doncs comença aquesta setmana mateixa a practicar salsa, i suma és altres 10 beneficis addicionals, tenint en compte que per aconseguir alguns hauràs de fer del ball de salsa una pràctica regular:

  1. Ballar és un exercici aeròbic que t’ajuda a baixar de pes, sent una manera divertida de cremar calories.
  2. La dansa modela i posa en forma el teu cos, sobretot les cames.
  3. Ballar és una teràpia alliberadora, deixes enrere tristeses, frustracions i ràbies durant la classe, somrius i t’oblides, amb la qual cosa ganes la capacitat de posar distància dels problemes prenent-després pel que són: simples moments que és possible solucionar, deixar enrere o oblidar.
  4. Ballar acaba amb la timidesa.
  5. La dansa et desinhibeix davant les mirades dels altres i et transforma en una persona capaç de parlar, enfrontar i mirar de frete, a les altres persones, als problemes de la vida i a nous desafiaments …
  6. Augmenta la teva capacitat respiratòria i la teva resistència.
  7. La dansa és honesta, i aconsegueix que siguis honest amb tu mateix.
  8. Augmenta el teu equilibri i també la memòria, conservant el teu cervell més jove i entrenat.
  9. Ballar és un gran entrenament cardiovascular.
  10. Canvia la teva postura corporal, camines més alçat i amb elegància.

 

Amb tots aquests beneficis i molts més que podràs descobrir no ho dubtis aquest és el teu curs.

 

Inscripció Online

 

Pots inscriure’t directament en el següent enllaç o pots contactar amb nosaltres al formulari de contacte

 

Altres Cursos Per a Tu

Bachata Inici

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que vulguin iniciar-se amb la Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar ballar Bachata.

35€/mes
Bachata Inici

Salsa Intermig

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que ja hagin ballat salsa i vulguin seguir avançant i millorant el seu nivell.

salsa_bachata_mujeres

Salsa y Bachata per a dones

Si ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t a el ritme de la Salsa i Bachata. A les nostres classes t’ensenyarem a moure els braços, moure el teu cos i millorar la teva tècnica amb coreografies de cada estil, i t’ho passaràs d’allò […]

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?