Bachata Inici

Horari

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
20:30-21:00 Bachata
21:00-21:30
35€/mes
Contacta'ns!

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que vulguin iniciar-se amb la Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar ballar Bachata.

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que vulguin iniciar-se amb la Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar ballar Bachata.

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que volen iniciar-se amb la Bachata. Sempre hem identificat la bachata com un ball sensual, romàntic i rítmic, que es balla més lent que la merenga i que té com un dels seus trets més significatius el moviment s’accentua dels malucs.

El ball en general ajuda en molts aspectes, uns d’ells és la salut, a continuació li detallem 4 punts on va a trobar un clar benefici si comença a ballar Bachata.

1. EL BALLAR BACHATA TREBALLES CAMES I GLUTIS

Si hi ha una dada que has de conèixer, és que la bachata és un dels balls rítmics que més contribueixen a millorar la silueta d’una dona.

A l’ballar bachata, un dels principals beneficis que obtindràs serà que treballaràs cames i glutis, ja que des dels seus primers passos estaràs d’movent la part inferior del cos. Això provocarà que puguis accentuar el ritme i la coordinació temporal perquè els teus moviments siguin més rítmics i harmoniosos, treballant en tot moment aquest sector del cos.

Així mateix, ballar bachata t’ajudarà a perdre calories (entre 200 i 400 en mitja hora de ball) i reduir el risc de patir malalties cardiovasculars i pressió arterial alta gràcies a l’exercici físic que realitzes a l’executar tots els seus moviments.

El moviment correcte del tors, malucs, cames i glutis farà que puguis reafirmar la teva silueta i modelar la cintura amb el temps i amb la pràctica d’aquest estil de ball.

2. BALLAR BACHATA BENEFICIA AL TEU COLUMNA VERTEBRAL

El moviment que es produeix en els malucs i el tors al temps de ballar bachata beneficia la nostra columna vertebral, treballant la seva ondulació i flexibilitat i repercutint en una cintura i uns músculs tonificats.

A mesura que vas treballant la columna vertebral amb la pràctica del ball, aniràs adquirint en el teu cos una agilitat, flexibilitat i velocitat molt importants no només per continuar ballant, sinó beneficioses per als teus rutines diàries.

Aquesta flexibilitat i ondulació de la columna vertebral es traduirà en un major control del teu cos i, especialment, en la millora de possibles mals d’esquena que poguessis tenir.

A més, la forma física que adquiriràs en ballar bachata i realitzar cada un dels seus principals moviments serà senzillament envejable.

3. SI BALLES BACHATA augmentar la força muscular, enfortir els ossos I TU RESISTÈNCIA FÍSICA

Ballar bachata, o practicar qualsevol ball en general, és un dels millors exercicis per augmentar la teva força muscular, ja que amb els seus moviments fas que treballis diferents grups musculars.

La bachata, en concret, és un ball que integra tot el sistema muscular del teu cos, ja que aconseguiràs exercitar al mateix temps una gran diversitat de grups musculars, especialment els de la part inferior.

Així mateix, en ser un exercici de força, ballar bachata t’ajudarà a enfortir els ossos i mantenir el funcionament de les articulacions sense que aquestes s’estressin.

Els beneficis per a la salut dels teus ossos que et pot proporcionar aquest ball els veuràs a llarg termini amb la prevenció de certes malalties, com l’artritis o l’osteoporosi.

El ball és un exercici que augmenta el ritme cardíac i la capacitat del teu cos per rebre oxigen, el que t’ajudarà a aconseguir una major capacitat de resistència o resistència física.

A poc a poc, aniràs comprovant que en la teva vida diària et fatigarás molt menys en fer certes rutines. Per descomptat com més balls i practiques millor (però sense passar-se … jeje).

4. BALLAR BACHATA BENEFICIA LA TEVA SALUT MENTAL

Sempre s’ha associat el ball com un recurs excel·lent per ajudar les persones que pateixen depressió.

Ballar bachata pot ajudar-te a disminuir els efectes dels teus problemes emocionals, fent que et sentis molt millor.

El ball en totes les seves modalitats és un exercici excel·lent per al cervell. Quan aprens la rutina dels moviments de bachata, per exemple, millores la teva memòria i la capacitat de realitzar diverses tasques al mateix temps.

A més, hi ha estudis científics que asseguren que la pràctica del ball, almenys dues vegades per setmana, disminueix el risc de patir demència i la malaltia d’Alzheimer. És, sens dubte, la millor manera de mantenir actives a les persones a nivell social.

En realitat, són molts els beneficis que per a la teva salut, tant física com mental, pot produir el ballar bachata. Augmentar la força muscular i la capacitat de resistència, enfortir els ossos, millorar la flexibilitat, beneficiar la teva salut mental i el benestar emocional …

T’animem a que puguis beneficiar-te de tots aquests aspectes ballant bachata, una solució perfecta, d’altra banda, per augmentar la teva activitat social i millorar les teves relacions personals.

 

Inscripció Online

 

Pots inscriure’t directament en el següent enllaç o pots contactar amb nosaltres al formulari de contacte

 

 

 

Altres Cursos Per a Tu

Bachata Inici-Mig

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que tinguin nocions de Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per seguir ballant Bachata.

Salsa Nivell Inici

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que vulguin iniciar-se al món de la salsa, aprendre els passos bàsics, el ritme i figures que aniran augmentant la dificultat a mesura que vagi avançant el curs.

Salsa y Bachata Estil Noies

Ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t al ritme de la Salsa i Bachata.

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?