Bachata 0

Horari

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
20:30-21:00 Bachata 0
21:00-21:30
35€/mes
Contacta'ns!

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que es vulguin iniciar amb la Bachata des de 0. Tingues o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar a ballar Bachata. Aquest curs és ideal per a parelles o persones que volen iniciar-se amb la Bachata. Sempre hem identificat la batxata com […]

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que es vulguin iniciar amb la Bachata des de 0. Tingues o no tinguis parella aquest és el teu curs per començar a ballar Bachata.

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que volen iniciar-se amb la Bachata. Sempre hem identificat la batxata com un ball sensual, romàntic i rítmic, que es balla més lent que la merenga i que té com un dels seus trets més significatius el moviment accentua dels malucs.

El ball en general ajuda en molts aspectes, uns d’ells és la salut, a continuació us detallem 4 punts on trobareu un clar benefici si comença a ballar Bachata.

1. EL BALLAR BATXATA TREBALLES CAMES I GLUTIS

Si hi ha una dada que heu de conèixer, és que la bachata és un dels balls rítmics que més contribueixen a millorar la silueta d’una dona.

En ballar bachata, un dels principals beneficis que obtindràs serà que treballaràs cames i glutis, ja que des dels seus primers passos estaràs de movent la part inferior del cos. Això farà que puguis accentuar el ritme i la coordinació temporal perquè els teus moviments siguin més rítmics i harmoniosos, treballant en tot moment aquest sector del cos.

Així mateix, ballar bachata t’ajudarà a perdre calories (entre 200 i 400 en mitja hora de ball) i reduir el risc de patir malalties cardiovasculars i pressió arterial alta gràcies a l’exercici físic que fas en executar tots els seus moviments.

El moviment correcte del tors, els malucs, les cames i els glutis farà que puguis reafirmar la teva silueta i modelar la cintura amb el temps i amb la pràctica d’aquest estil de ball.

 

2. BALLAR BATXATA BENEFICIA A LA TEVA COLUMNA VERTEBRAL

El moviment que es produeix als malucs i el tors al temps de ballar bachata beneficia la nostra columna vertebral, treballant la seva ondulació i flexibilitat i repercutint en una cintura i uns músculs tonificats.

A mesura que vas treballant la columna vertebral amb la pràctica del ball, aniràs adquirint al teu cos una agilitat, flexibilitat i velocitat molt importants no només per continuar ballant, sinó beneficioses per a les teves rutines diàries.

Aquesta flexibilitat i ondulació de la columna vertebral es traduirà en un control més gran del teu cos i, especialment, en la millora de possibles dolors d’esquena que poguessis tenir.

A més, la forma física que adquiriràs a ballar bachata i realitzar cadascun dels seus principals moviments serà senzillament envejable.

 

3. SI BALLES BATXATA AUGMENTAR LA FORÇA MUSCULAR, ENFORTIR ELS OSSOS I LA TEVA RESISTÈNCIA FÍSICA

Ballar bachata, o practicar qualsevol ball en general, és un dels millors exercicis per augmentar la teva força muscular, ja que amb els seus moviments fas que treballis diferents grups musculars.

La bachata, en concret, és un ball que integra tot el sistema muscular del teu cos, ja que aconseguiràs exercitar alhora una gran diversitat de grups musculars, especialment els de la part inferior.

Així mateix, com que és un exercici de força, ballar bachata t’ajudarà a enfortir els ossos i mantenir el funcionament de les articulacions sense que aquestes s’estressin.

Els beneficis per a la salut dels teus ossos que et pot proporcionar aquest ball els veuràs a llarg termini amb la prevenció de certes malalties, com l’artritis o l’osteoporosi.

El ball és un exercici que augmenta el ritme cardíac i la capacitat del teu cos per rebre oxigen, cosa que t’ajudarà a aconseguir una major capacitat de resistència o resistència física.

A poc a poc, aniràs comprovant que a la teva vida diària et fatigaràs molt menys a fer certes rutines. Per descomptat com més balls i practiquis millor (però sense passar-se… jeje).

 

4. BALLAR BATXATA BENEFICIA LA TEVA SALUT MENTAL

Sempre s’ha associat el ball com un recurs excel·lent per ajudar les persones que pateixen depressió.

Ballar bachata pot ajudar-te a disminuir els efectes dels teus problemes emocionals, fent que et sentis molt millor.

El ball en totes les modalitats és un exercici excel·lent per al cervell. Quan aprens la rutina dels moviments de bachata, per exemple, millores la teva memòria i la capacitat de realitzar diverses tasques alhora.

A més, hi ha estudis científics que asseguren que la pràctica del ball, com a mínim dues vegades per setmana, disminueix el risc de patir demència i la malaltia d’Alzheimer. És, sens dubte, la millor manera de mantenir actives les persones a nivell social.

En realitat, són molts els beneficis que per a la teva salut, tant física com mental, pot produir el ballar bachata. Augmentar la força muscular i la capacitat de resistència, enfortir els ossos, millorar la flexibilitat, beneficiar la teva salut mental i el benestar emocional…

T’animem que et puguis beneficiar de tots aquests aspectes ballant bachata, una solució perfecta, per altra banda, per augmentar la teva activitat social i millorar les teves relacions personals.

 

INSCRIPCIÓ ONLINE

Pots inscriure’t directament al següent enllaç 

Altres Cursos Per a Tu

Bachata Inici-Mig

Aquest curs és ideal per a parelles o persones que tinguin nocions de Bachata. Tinguis o no tinguis parella aquest és el teu curs per seguir ballant Bachata.

Salsa Nivell Inici

Aquest curs està dirigit a parelles o persones que vulguin iniciar-se al món de la salsa, aprendre els passos bàsics, el ritme i figures que aniran augmentant la dificultat a mesura que vagi avançant el curs.

Salsa y Bachata Estil Noies

Ets noia i vols aprendre Salsa i Bachata, aquest és el teu curs. En aquest curs aprendràs a moure’t al ritme de la Salsa i Bachata.

Partners

Open chat
Hola,
Te podemos ayudar?